CONNEXXION ACADEMY NAAR ‘NEXT LEVEL’

Connexxion BV, de bekendste openbaar vervoerder van Nederland (dochter van Transdev, wereldspeler op het gebied van mobiliteit en in Nederland onder andere actief onder het merk Connexxion) en Gilde-BT Software hernieuwen hun samenwerking voor de komende 3 jaar. Binnen Connexxion wordt de Connexxion Academy (volledig ondersteund door het LMS van Gilde-BT) ingezet om haar personeel op alle niveaus in de organisatie op te leiden en te laten doorontwikkelen en meegroeien met Connexxion. De backoffice voert daarbij de volledige opleidingsprocessen uit. De opleidingen worden ofwel zelf ontwikkeld en verzorgd door Connexxion instructeurs, ofwel (op maat) ingekocht en georganiseerd.
 
De komende jaren gaan Connexxion en Gilde-BT gezamenlijk aan de slag om de nieuwste versie van het LMS (‘Next Level’) verder te implementeren en daarmee de service en mogelijkheden van Connexxion Academy nog verder klaar te maken voor de toekomst en te optimaliseren. Gilde-BT blijft haar Next Level LMS continu vernieuwen en uitbreiden, waar Connexxion de vruchten van plukt.
Daarnaast onderzoeken beide partijen of Gilde-BT ook als opleider meer voor Connexxion kan betekenen.
 
“We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en zullen gezamenlijk nog veel mooie resultaten behalen”, aldus de heer Schalkwijk, manager Connexxion Academy.