GILDE-BT KOMENDE 5 JAAR DÉ SOFTWARELEVERANCIER VOOR SECTOR ZORG EN WELZIJN T.B.V. SECTORPLANPLUS

Na het landelijke succes van de SABA (Sectorplan Administratie Beheer Applicatie) subsidieportal bij de sectorplannen zorg en welzijn zijn we blij en trots dat bij de nieuwe subsidie SectorplanPlus wederom gekozen is voor de intelligente en betrouwbare software van Gilde-BT!

Via SectorplanPlus maakt het Kabinet nog dit jaar € 30 miljoen vrij om een begin te maken met het aanpakken van personeelstekorten in zorg en welzijn. Het bedrag maakt deel uit van een investering van in totaal € 320 miljoen in de periode 2017-2021 voor onder meer nieuwe instroom en om- en bijscholing van medewerkers in de zorg. De verwachting is dat met deze maatregelen zo'n 170.000 professionals in Zorg en Welzijn extra worden ondersteund.

Het SectorplanPlus wordt gecoördineerd door de 14 regionale werkgeversorganisaties aangesloten bij RegioPlus. Gilde-BT gaat samen met RegioPlus en WeCreate de komende tijd vol aan de slag om de SABA 'Next Level' webportal te bouwen zodat ook de komende 5 jaar alle werkgevers in zorg en welzijn eenvoudig en succesvol subsidie kunnen realiseren!