ORANGE MILL KIEST VOOR PENSIOENAPPLICATIE VAN GILDE-BT

Orange Mill heeft Gilde-BT Software de opdracht gegeven om een webbased Flexibele Pensioenopbouw- en beheer Applicatie (FPA) te ontwikkelen. Deze applicatie ontzorgt werkgevers bij hun administratieve pensioenadministratie en de wettelijke verplichting tot het verstrekken van voorlichting en informatie over pensioen. Daarnaast krijgen medewerkers maximale mogelijkheden voor het maken van pensioenkeuzes en het inzien van hun pensioeninformatie met de eigen financiële situatie.

De gegevens worden automatisch doorgezet naar pensioenuitvoerders en er zijn koppelingen mogelijk met HRM-, ERP-, salaris- en financiële pakketten. Daarnaast bevat het systeem een native app om alle functionaliteiten laagdrempelig en toegankelijk te maken.
Het systeem bevat 24/7 realtime management informatie en ondersteunt proactief. Communicatie en administratie verloopt volledig digitaal en voldoet aan de hoogste (self-)servicegraad voor werkgever en werknemer.
Vanaf 1 januari 2018 zal deze applicatie live gaan.

Afgelopen week werd de overeenkomst ondertekend door David Bezemer (directeur Orange Mill) en Charles Simons (algemeen directeur Gilde-BT).