VAKWIJS KIEST OOK VOOR HET LMS VAN GILDE-BT

Nadat Vakwijs en Gilde-BT vorig jaar de samenwerking opzochten rondom het opleiden in de proces- en installatietechniek, heeft Vakwijs nu ook voor het LMS Next Level platform gekozen. 

Het platform biedt Vakwijs ongekende functionaliteit, van basiscursusadministratie tot het kunnen inplannen en beheren van (mobiele) proefopstellingen, met daaraan gekoppeld gecertificeerde docenten, op diverse locaties, data en tijden. En dat precies zoals Vakwijs het graag heeft. Dat is onder andere de kracht van het LMS. Gebaseerd op sterke basisfunctionaliteiten kan het LMS geheel naar wens van Vakwijs geimplementeerd worden.
Daarnaast gaat Vakwijs gebruik maken van de geintregeerde (blended learning) opleidingencatalogus voor de installatietechniek. In de toekomst wil Vakwijs nog verder uitbreiden met het automatisch administreren en beheren van subsidie-, opleiding- en loonbekostigingsmogelijkheden, die wel al aanwezig zijn, maar waarvan Vakwijs er voor kiest om dat pas in een later stadium uit te rollen