WBSO-ONLINE 1 JAAR LIVE

WBSO Online: dé oplossing voor administratievoering van aanvragen, urenregistratie en succesvolle verantwoording WBSO
Bedrijven kunnen de financiële lasten van research en development (R&D)-projecten verlagen via de WBSO. De WBSO verlaagt de loonkosten en andere kosten en uitgaven voor uw R&D-project. Bijvoorbeeld voor prototypes of onderzoeksapparatuur. Met de WBSO helpt het ministerie van Economische Zaken bedrijven om de financiële lasten van research en development (R&D)-projecten te verlagen.

WBSO-Online 
Sinds de invoering najaar 2016 is er reeds meer dan 10 miljoen aan subsidie via WBSO-Online aangevraagd en is de verantwoording in volle gang. Wilt u snel weten wat de voordelen zijn van de WBSO-Online en hoe WBSO-Online helpt bij efficiënter aanvragen én succesvolle verantwoording? Bekijk dan onderstaande animatie over WBSO-Online.WBSO-Online in uw eigen stijl
Vraagt u als intermediair WBSO subsidie aan voor uw klanten? Met behulp van WBSO-Online kunt u uw klanten eenvoudig en beter ondersteunen!
Zo is bijvoorbeeld alle correspondentie over de verschillende WBSO-projecten van voorgaande jaren gemakkelijk terug te vinden in de portal. Door de koppeling met RVO kunt u met één muisklik al uw WBSO-aanvragen direct indienen.

WBSO-Online wordt compleet uitgevoerd in de look-and-feel van uw organisatie.

Doordat WBSO-Online bovendien continu monitort of de realisatie van de verschillende WBSO (deel)projecten nog op schema loopt, kunt u uw klanten completer adviseren en daar waar nodig actief bijsturen.

Hierdoor versterkt u de dienstverlening en klantbinding en helpt u uw klanten de maximale subsidie te realiseren!

Meer info ontvangen?
Voor meer informatie over de mogelijkheden en de voordelen van WBSO-Online portal voor uw organisatie kunt u contact opnemen met Robert van der Meer via 077- 320 2000 of info@wbso-online.nl.